Ubica nosilac izborne liste

 

Načelnik Općine Novi Grad, Semir Efendić (SDA) ubio je  pješaka na ulici .

Kao član Stranke demokratske stranke je nedodirljiv i normalno nije sankcioniran.

Vjeruje se da neće biti optužnice, a ako je i bude biće to kao i svim ostalim slučajevima kada banda SDA vršlja po cestama, ubija,ranjava,pozljeđuje i bježe od zakona.Valjda imaju dobra ,brza auta i može im se.

Dakle, SDA-ovci i njihovi jataci mogu berzbrižno nekažnjeno ubijati ili teško povrijeđivati sirotinju, a sve su prilike, i djecu neovisno da li se radi o saobraćaju ili jednostavno iz bahatosti.

Semir Efendić je za svoje djelo nagrađen statusom nosioca lista SDA za Skupštinu KS.I biće izabran. Garant.Jer SDA među časnim borcima  ima 200.000 dopisanih kukavičkih pobjegulja, ratnoprofiterskih podrumaša, pis miletskih trezoraša ,potkupljenih licemjernih i ćafirskih  hodža i ilmija…

Ako tome dodama desetine ( po Izetiju Jr. 100.000 ) tisduća zaposlenih SDA-aovca i njihovih pulena,doušnika i poslušnika, izborna pobjeda SDA i njihovih ubica ne dolazi ne dolazi u pitanje.

Neuki bi rekli ruganje pravosuđu i građanima.

Pravbosuđe se smije te izjave, puca im da prostite prsluk za sirotinju i bjednike, jer je očita sprega krvopija ,ubica i vlasti na svim nivoima.

Građani više  i ne razmišljaju.Ili su u toru ili su upolašeni, jer se i njima može desiti nestajanje, oliti ubijanje.

A mnogi nemaju vremena, ni mozga da razmišljaju, jer su im glave u kontejnerima ili im vrane mozak popile.

A buna protiv dahija , pitaće neko. Ne pije vode.Dahije i zlotvori, imaju policiju na svom platnom spisku i sasvim komotno mogu nastaviti genocid nad svojim potlačenim i porobljenim narodima.

 

Bookmark the permalink.

Komentariši