Pošasti nad SAD nemaju veze sa terorijoma zavjere.

Usred uragana Harvey i strahovlade uragana Irma, mnogi Amerikanci ,a svjetska javnost još manje,  nisu   svjesni da zapadna regija SAD  pati, a bome i plamti, od totalno suprotnog gnjeva majke prirode.

Irmica je sada aktuelna i u centru svjetske pozornosti.Nećemo o njoj trošiti riječi.Vrlo dobro odrađuje zacrtani  posao.

Isto kao i vatrene stihije na drugoj strani.

Prenosimo zapažanje novog svjetskog poretka o kataklizmi koja je u zapešću interesovanja američkog i globalnog sbjetskog mnijenja:

„Od južne Kalifornije do države Washingtona, požari su zahvatili tisuće jutara zemlje potičući tisuće građana na evakuaciju. Mnoge savezna države su se borile protiv požara tijekom cijelog ljeta.

U subotu, guverner savezne države Washington Jay Inslee je proglasio izvanredno stanje u cijeloj državi zbog opasnosti od požara, a Državni hidrometeorološki zavod je upozorio da 26 od 39 županija ima vrlo veliki rizik od ekstremnih požara.

Prema Zavodu za ekologiju države Washington kvaliteta zraka u mnogim područjima je pretrpjela velike posljedice. Prema satelitskih snimkama NASA-e, dim se također gura prema istoku diljem SAD-a.

Samo jedan požar u Washingtonu, istočno od kaskada na planini Jolly u županiji Kittitas je spalio 15.000 jutara od subote.

Seattle Times je izvijestio da su „ceste na tom području su zatvorene, a oko 3.800 domova je dobilo nalog za evakuaciju Razine 2 i Razine 3 naloga. Razina 3 je najhitnija obavijest.

”Požar na Eagle Creeku, gori na obje strane rijeke Columbia Gorge u Washingtonu i u Oregonu, i pod požarom je 10.000 jutara, dok su požari u Norse Peaku poharali 19.000 jutara, uz naloge za evakuaciju stanovništva. Taj požar gori još od sredine prošlog mjeseca.“

**

Mi se opet čudimo, da niko ne povezuje ove prirodne kataklizme sa nekom drugačijom konotacijom,osim, komnstatacije :prirodne nepogode.

Niko ne traži uzroke nečega što se do sada nije dešavalo.

Ovo nema veze sa globalnom Apokalipsom,ali ima sa novim svjetskim poretkom.

Nismo vehti Jehovihi svjedoci,masoni ,scijentolozi,ekolozi,nutricionisti,naftaši, eveolucionisti,darvinisti, arijevci ,kjuklušklanovci,fašisti …pa   da zamagljujemo stvari,promoviramo apokalipse i morbidne i pogane-bestidne pederlučke bedastoće.

Ali nam pomalo čudno da istovremeno na dva kraja jedne zemlje , SAD istovremeno plamte,bjesne,luduju požari i uragani, a svi šute.

Vatra,vjetar i voda udruženo ili odvojeno ,danima drmaju podrućja najvešeg svjetskog teroriste i gorljivog zagovornika pobornika najveće pošasti današnjice –  pederluka /homoseksualizma – kako se to popularno kaže.

Mi se ne pitamo,mi znamo zašto je to.

A vi koji zatvarate oči pred istinom, uzmite Svete knjige – Bibliju i Kur'an i čitajte.

Daćemo vam smjernicu:

-Počnitie od Sodome i Gomore!

Možda shvatite kako neke stvari funcionišu.

**

Iza okuke čekaju/spremaju se Jose i novi uraganski pošari.

Nove pošasti nalik paklenim.

Znaci za razumne.

Nerazumnim oni ne trebaju,jer u neukosti i nepameti svojoj ne vide ni Sunce ni Mjesec.

Bookmark the permalink.

Komentariši