Živote nestaju ali Svjetlost i Svetost sude

 

Zle ,krvoločne zvijeri  svaki dan uzmaju svoj danak  ne obazirući se na pol,dob i rasu. Ubijaju.To je vjekovima  najprofitabilnija profesija.

Nismo utvrdili koliko se plaća ljudski život. Vjerovatno ne mnogo , jer dnevno ubijaju nezamisliv i nemjerljiv broj  ljudi .Uzduž i poprijeko ove prelijepe jedinstvene planete, ljude nemilice nestaju.

Treba dosta ljuditi ubiti da bi koncerni oružja i smrti bili profitabilni. Največi proizvođači oružja, normalno i smrti su SAD,Zapad ,Kinezi i Rusi.

I onda vi nama kažete da oni nisu genocidni zlotvori.

Ili smo mi u pravu ili su oni genocidne ubice. Treće ne može biti.

Kad bi nekim dekretom bilo moguće zabraniti proizvodnju oružja, pobrojane svjetske ubice i zlotvori bi istog momenta ,skroz ,na skroz krahirale i  propale.

Ni večeras nećemo propustiti Vatikan. On je rame uz rame,čak možda malo više od toga sa zvijerima. Jer Vatikan je zvijer,od nastanka.

Vi će te sada reći da Vatikan nikad nije imao tvornice oružja.Složićemo se samo u tome.

A inkvizicija, a krstaši,a konkvistadori, a  fašističke falange, kjuklusklanovi, arijevci, robovalsnici, feudalci, kapitalisti ( …)? Svi su oni sjeme i rod Vatikanske bludnice sa sedam bregova i ljubavnice antikrista.

A Vatikanske banke, šta mislite gdje one ulažu novac.

Tu mi ne možemo ništa.

Životi prolijeću i nestaju  pred nama tako brzo , da mi   nemamo vremena zastati i pogledati one darove neba, koji nas umivaju čim se probudimo.

Pravdamo se; bol i tuga nas ometaju.

Ništa ne činimo da prekinemo mora krvi i nestajanja, ali imamo vremena da svakodnevno saučestvujemo u nečijoj smrti i boli. To ništa ne košta.

To ne činjenje je bijedno i žalosno.Nemojte im dozvoliti da vas obmanjuju i kažu da nisu mogli spriječiti onaj krvavi pir u Parizu.Onaj krvavi pir nad Hirosimom i Nagasakijem.Vijetnamom ili Evropom i Svijetom.

Godinama zvijer siluje i kolje po Orijentu, zbog prijetnji da će napasti Okcident.Sada kada se to dešava ,  svi se hvataju za glavu i saučestvuju.

Šupljaju; treba zaustaviti teroriste.

Naravno da treba  i to pod hitno.

Ali koje teroriste molimo vas lijepo.

Vrijeme terorista je davno prošlo. Ostalo u onom, drugom milenijumu.

Sada su na djelu manijaci i horde zla. Bradati i povampireni sljedbenici zla i zvijeri;ljudski abortusi.

Mi znamo  da će sve ubice i zvijeri u pakao/džehenem.

Njih nije briga,oni ne vjeruju u Svetost i Svjetlost Boga Silnoga.

No saznaće oni. I te kako će saznati i osjetiti kada ih nebeski čuvari dohvate za njihove pogane i krvave šije i ruke u bace u vječnu vatru/hutamu.

A znate li vi šta je ta vječna vatra/hutama.

To je prokletstvo koje se nikad ne prekida i traje dok je vječnosti.

Brzo će doći 2065 i slovima : dvijehiljadešezdesetpeta godina.

Vidjećemo da li će se Proročanstvo iz Fatime i  Nostradamusovo proročanstvo obistiniti.

Nekome će biti strašan kraj.

Đabe je pederov brat i nasljednik pedera , haduma i tetkica Benedikt XVI pobjego sa papske šćemlijice. Tok usuda još niko nije promjenio. Bar prema informacijama koje primamo. Informatori nas još ni jednom nisu iznevjerili.

A sad adio , gospodari orbi et urbi. I nastavlja i ko zna kad i ko zna gdje.

Mi dodajemo i znamo kako.

Imate diplomatske odnose sa Kubom.Kastro još uvijek prodaje i puši tompuse ili havane.Kažu da se one najbolje fumaju.Možete mu se pridružiti.

 






											
Bookmark the permalink.

Komentariši