Pogan – Vućić, Dacić , Nikolić ft. Milošević,Karadžić,Šešelj

Dobricu Čosića  nismo ufurali u naslov. On je sam sebe ufurao u paklene vode. A sa takvima ne zagađujemo naslove.

Ovi naslov  dođe kao predstavljanje    stranjske muzičke numere uz krešendo monstruznog čina gusala.

Što da ne?

Zadnja trojica su ili će poslijednje dane provesti u tujinskim zatvorima. Svi su iz iste muzičke radionice izašli. Guslarska SANU škola, koja je osnovana na principa guslarske tradicije iz 1389. godine.

Poraz pretvorili u pobjedu , koja im je donijela šest vijekova ropstva. Tako to rade kreativne kreature. Vuk bi reko spodobe. Mi pomenuli tujinu pa se dičimo ingliš spikom..

Drugi krvolok po vrijednosti Wanted liste zločinaca, Slobodan Milošević je crko u zatvoru.. Ubio se . Tako kukavice vide poetsku smrt. Nema horde zla iza njih d aih junači, a usmaljeni se boje živjeti.

Treći Krvolok  u 71 godini fasovao  40 godina nezasluženog  pržuna.  Kažemo nezasluženi zatvor, jer takvim ne treba suditi, nego  ih  na njihov način ih srediti. Macola u glavu ili drvosječka sjekira po sred vrata.

Osam je odležao. Dvije trećine su 26,66 godina. Znači ostaje mu 18,66 godina za razmišljanje.Jes,  kada bi imo mozga. Popili mu ga luđaci, pa on postao umobolnik.

71 + 18 , god to je 89.  Ako se slijedi zakon i pravda imaće 89 godina kada stekne uslove za regularan izlazak.

Siumpatično , simbolično i frustrirajuće.

Simpatično jer pojma neće imati gdje je.Tako mu suđeno.

Simbolično, jer je njegov alter ego i uzor Andrija Aturković, koljač njegovih razmjea, riknuo u zatvoru upravu u godinama kada bi Karadžić trebao izaći iz pržuna.

Frustrirajuće jer će se naći budala koja će ga koknuti i zbog njega odležati. A ne bi trebo. Taj nesretnik bi samo obavio posao , koji je trebao Haški sud uraditi.

Četvrti krvolok je mala maca. Gospojica Milivoj Šešelj. On kao svaka šiparica i pizdunka najvoli olajavati. Njegove bijele kokoši, tako ih od Grbavice  1992. godine bosanci  zovu,  su više kokodakale nego zla učinili. Kad kažemo mala maca ,mislimo ratna. Inače je koka. Pitajte zeničke robijaše iz njegovog pržunskog vakta u BiH.  Zato mržnja prema Bosni,jer ga je ona abortirala.

Ipak se može svrstati u Koljače.Takva mu retorika i gard.I on to ne krije.Njegovi su učenici i radikalski supartijci Vučić,Dacić i Nikolić. Čuj molim te radikali. Tipično gospojinski. Što nisu ko muškarci rekli:

-Stranka četničkog koljačkog ravnogorskog pokreta.

Imenovane spodobe  su bili zagovornici ideje , da se za jednog ubijenog srbaljskog koljača  ubije 100  (sto) Bosanaca.

“Vučić, Nikolić i Dačić bili su prvaci u vođenju četiri rata na prostoru bivše Jugoslavije. Oni su mogli da spriječe gubitak desetina hiljada života samo da su imali miroljubivu politiku pre dvadeset godina”.

To je rekao bivši ministar odbrane Hrvatske Ante Kotromanović.On u javnosti mora biti umjeren jer je zvaničnik koji zastupa državu.

Mi ne moramo.Postoje i audio vizeuelne snimke na kojima se Šešeljeva i njegova ” mala raja ”  šeće sa automatima po ratištima na kojima je vršena genocidna klanica. Ko dobro traži naći će ih. Sigurno je da su   Dacić,Vučić i Nikolić i iste fele kao i Šešelj. Zločinačke. I pride još one druge, za koje nemamo dokaza, već samo povjerljive informacije, ali izvori ne želimo ptkrivati , pa činjenice o njihovom pderluku ne možemo objaviti.

Pitate se gdje je prvi krvolok.

Baš vam je pamćenje popustilo. To nije jedan genocidni krvolok . To je mnogoljudna organizacija koja se krije pod imenom SANU., a vodi ga oni pizdun Dobrica Ćosić. Kad progovori, čovjek ne zna da li je  frustrirana usjedelica ili usjedelica koja se frustrira. Njega nema na listi Wanted monstruma. On je na onoj takarlijoj listi : Pržun.

A ko će vam reći šta je to pržun? Mi nećemo,jer nas je strah pominjanja njegovog imena. Uglavnom u njemu su temperature bliske ključaloj vodi, i malo iznad . Koliko to će Ćosić javiti svojim delijama, pešovanima iz SANU. Da se pripreme. Tamo im vječni boravak zagarantovan.

Mi smo zaboravili šta znači SANU –  kratica , jer su po civilizacijskim normama iznevjerili i oblatili za sva vremena ono što bi takva institucija tebaala da  promoiviše i zastupa.

Mi joj volimo tepati.
SANAGUGLUKOLJAČA.

Vukovim rječnikom spelovano i prevedeno  to znači:
Srbaljska akademiija naučnog genocida umjeća luđačkih guslarskih koljača.  Kao što im sama kovanica kaže: San im je guglanje . Ovu zadnju riječ ste već skontali, ali od viška glava ne boli, rekao je njihov jaran Gebels. Opetovano ponavljanje laži neuki narod primi za istinu.

I sada se vi pitate : zašto sva ova pisanija.

Jednostavno ,kad oni slijede narčtanije i kolju i ubijaju, mi možemo pisati i smijati se maloumnicima.

Kako se možete smijati nakon pola miliona zaklanih,ubijenih,nestalih  i miliona rasaljenih, o sitnicama poput pljačkanja , pustošenja i razaranja da ne govorimo?

A što se ne bi smijali?

Smijeh je dobar za zdravlje. Čitav rat smo se smijali i veseli bili, jer smo imali dva velika i nepobjediva saveznika:

Nebo i Nadu.

A svi oni sada mogu lajati na mjesec i glumiti mirotvorce. Ali ako pogledate predratnu,ratnu i poratnu retoriku prve trojice onda ovi novi i nisu novi. Oni su samo svoji  i poltronski kontinuitet potonje četvorice, koji se samo prelijeva u vode dnevne politike. A jagnjeću kožu neka nose kada se prime gusala, možda im one povjeruju.

Popušlić zauvijek ostaje popušlić. To nam ljpše zvuči od onog guglator je uvijek guglator. To je pogano i samo ga pogani SANU ljudi i njihovi  sljedbenici rade.

I dajte, recite više narodu da je Kosovo republika, a Srbija Beogradski pašaluk plus Vojvodina.

A Vojvodina? Šta znate.

Albanci su uvijek govorili: Kad tad.

I šta vi  znate šta Vojvođani i Sandžaklije dumaju?

 

Bookmark the permalink.

Komentariši