Ratnohučkaška pogan i adaciganlijski separatisti

 

Adaciganlijska kičasta bijeda , od skupa jada i čemera održanog 20.Maja/Svibnja  nam je i definitivno  širom otvorila oči.

Najveći separatista u Bosni i Hercegovini je Izeti Jr.

Ništa čudno.Ne pada zekum daleko od zekuma.

Ili prevedeno: Kakav otac takav sin.

Ili još jasnije: Gdje je otac , tu će i sin.

Đukačka fukara Dodik i robijaški upravnik konclogora Čavić. potpomognuti orkerstriranom zločinačkom muzikom iz fašističkih centara Beograda i Zagreba, bar imaju jasan cilj.Pripojiti se “maticama” koje nisu ni historijski ,ni kurturološki ,ni etnički dio bosanskih pravoslavaca i katolika. Kakva je bit i  kvazi srbi  i kvazi hrvati pokazao je četničko – ustaški pir 92-96.

Izeti ima samo jedno na zabetoniranom umu. Ostvariti babin san i amanet. Provesti Islamsku daklaraciju ,makar i u filđan državi ,da bi  vjekovne  golje i jade sa Ade Ciganlije imali svoj begluk.

Sve što Izeti radi je u funkciji i ekonomskog i političkog i nacionalističkog jačanja autokratskih pozicija Čovića i Dodika ,da im  olakša separatističke težnje.

Njihove pristalice, sve sama bagra i fukara ,bez obzira na vjerske,nacionalističke i fašistiško-šovinističke turbulencije  naoko suprostavljeni , podmuklo  provode zacrtane planove”velikih vođa” čiji su dometi:

-pijačarski đukac i švercer cigareta

-robijašev i mamin sin sa teretom opljačanog narodskog blaga

– zapovjednik ustaškog konclogora i bivši robijaš

 

Da u ljudima ovih kvalifikacija ima imalo čojstva i časti Bosna bi bile raj na zemlji.

Ovako zemlja i nebo samo što  se ne raspuknu od poganstva i licemjerstva nasilničke bagre.

 

Narod sve gleda , šuti , trpi i gladuje.

Jadna li im majka ako se  rasparča ova predivna zemlja Bosna.